Sider

26 juli 2013

Polet med kartoflermed kartofler og salat

På de franske markeder ser man ofte lastbiler bygget om til en kæmpe gril, hvor der så hænger disse poletter på spyd. Det er hele kyllinger som kører rundt over grill i flere timer, og under dem ligger kartofler, som bliver stegt i fedtet der ryger af kyllingerne. Lidt mere lækkert end den halve grillkylling med fritter nede fra den lokale grill.  1,5 timer, 20 g pr person. timian og olie koge 10 min. 

























4 pers.
POLET
1 hel kylling
Salt
Peber
Krydder kyllingen med salt og peber og sæt den på spyd, og derefter skal den grilles i ca. 1,5 time.

KARTOFLER
800g nye kartofler
Et bundt timian
Olie
Karftoflerne koges i ti minutter, og pilles groft. Læg dem i en foliebakke med lidt olie og timian. De stilles ind under spydet med kyllingen, så fedtet fra den løber ned på dem.

Kan serveres med en blandet salat

Ingen kommentarer:

Send en kommentar